Gezinnen met kinderen

Het meer is schoon en helder en loopt heel geleidelijk vanaf het strand af en is daardoor zeer geschikt om er met (kleine)kinderen te zwemmen. Er is volop gelegenheid om te zwemmen, vissen , surfen, zeilen, kanoenen, waterskien, wakeboarden en kneeboarden. De camping heeft een mooie speeltuin, een zwembad met daarin 3 glijbanen en een kinderbad, een voetbalveldje, een tennisbaan en een strandbar.
Uiteraard is er voor u en uw kinderen ook buiten de camping van alles te zien en te beleven.

Klik op de foto hieronder voor een indruk!

 


Swissminiatur Melide

In Melide ligt "Swissminiatur Melide". Met ruim 120 modellen (verkleind) toont Swissminiatur bij Melide op 14.000 m2 de meest schilderachtige punten van Zwitserland, de steden, dorpen, monumenten en vervoermiddelen. Geopend van medio maart tot eind oktober. Naar de website van Swissminiatur Melide.


Grote speeltuin in Cannobio aan het Lago Maggiore

Eén van de attracties is een schaatsbaan ! Bij slecht weer kan er onder twee grote overkappingen gespeeld worden. Er zijn stalletjes met versnaperingen en het park is de hele week open, in de zomer ook 's avonds.


Schiranna

Groot openbaar park met speeltuin en miniatuur spoorweg in Schiranna, aan het Lago di Varese (tussen Lago di Lugano en Lago Maggiore).


Al Maglio dierentuin

Al Maglio dierentuin, in Magliaso, vlakbij Ponte Tresa, aan het Lago di Lugano. Ruim 100 dieren uit de hele wereld.
Naar de website van Al Maglio dierentuin.


Tempio Voltiano

In de tuinen vlakbij Tempio Voltiano (in Como, aan het meer) kunnen uw kinderen heerlijk spelen. Er is een speeltuin, een draaimolen en een golfbaantje.


Zwemparadijs CALIFORNIA Mendrisio

Een overdekt zwemparadijs met een groot zwembad, een golfslagbad, een bad voor hydromassage en thermische baden. Waterspelen en twee glijbanen garanderen waterpret. En voor de kinderen is er een Baby Paradise.
Naar de website van california-acquapark.