Markten in Milaan

U kunt ook de markten in Milaan bezoeken, waar u van alles kunt kopen voor een uitverkoopprijs.

Mercatone del Naviglio Grande

Deze grote antiekmarkt wordt in de volksmond ´Mercatone del Naviglio Grande´ genoemd. De antiekmarkt bestaat uit meer dan 400 standhouders waarvan sommige met bijhorende winkels die uiteraard ook geopend zijn. Op de markt tref je kleding, sieraden, meubels en accessoires. De markt vindt iedere laatste zondag van de maand plaats van 8.30 uur tot 18.00 uur op aan weerszijde van de Naviglio Grande.


Mercato di Abbiategrasso

De antiekmarkt op Piazza Abbategrasso wordt in de volksmond 'Mercato di Abbiategrasso' genoemd. Op deze markt in Milaan zul je voornamelijk antieke meubels aantreffen. Deze antiekmarkt vindt iedere 2e zondag van de maand plaats van 8.00 uur tot 18.00 uur op Piazza Abbategrasso.Mercato di via Lorenzini

De vlooienmarkt op Via Lerenzine in Milaan wordt in de volksmond 'Mercato di via Lorenzini' genoemd. Deze markt is eigenlijk een vlooienmarkt en bazaar met onder andere kleding, boeken, meubels, cd's en etenswaren. De markt wordt iedere zondagochtend opgebouwd op Via Lorenzini.Mercato Comunale

Deze Groente- en Fruitmarkt wordt in de volksmond 'Mercato Comunale' genoemd. Deze levendige markt in Milaan staat bekend om haar typische lokale groente, fruiten en etenswaren. De markt is elke dag van de week te bezoeken met uitzondering van zondag. De markt vindt plaats op Piazza Wagner(West).

 


Mercato di Viale Papiniano

De uitgebreide markt op Viale Papiniano wordt in de volksmond 'Mercato di Viale Papiniano' genoemd. Deze markt is één van de grootste en populairste markten van Milaan. Je vindt hier niet alleen groente, fruit en etenswarenmarkt maar ook veel verse vis en (designer) kleding en schoenen. Deze markt vindt elke dinsdag en zaterdagochtend plaats op Viale Papiniano.


Fiera di Sinigaglia

Deze leuke vlooienmarkt wordt in de volksmond 'Fiera di Sinigaglia' genoemd. Op de vlooienmarkt vind je vintage kleding, kunst en nog heel veel typische vlooienmarkt spullen. De markt wordt iedere zaterdag ochtend opgebouwd op Viale d'Annunzio.