Porlezza    

Porlezza ligt in Italië, net over de Zwitserse  grens aan het meer van Lugano. Het is een gezellig Italiaans plaatsje met een mooie boulevard, leuke winkeltjes en gezellige terrasjes. Langs de boulevard zijn diverse eet- en drinkgelegenheden, waardoor men heerlijk kan genieten van het schitterende uitzicht onder het genot van bijvoorbeeld een kop heerlijke cappuccino of espresso. Natuurlijk ontbreken ook de pasta’s, pizza’s en het Italiaanse ijs niet. De combinatie van een mediterraan klimaat met een verkoelend briesje in de zomer, maakt de vakantie tot een waar genoegen ! U zult vooral kunnen genieten van de ongerepte natuur van de Alpen, de meren (boottochten, surfen, zeilen, vissen, zwemmen, surfen, zeilen, kanoenen, waterskien, wakeboarden en kneeboarden) en de dorpen met hun Middeleeuwse karakter.

De omgeving biedt ook volop culturele bezienswaardigheden. Voor gezinnen met kinderen is er in de omgeving ook van alles te zien en te beleven.

De camping ligt op loopafstand van het centrum van Porlezza. Vanuit Porlezza kunt u een boottocht naar Lugano maken waarbij u onderweg diverse leuke plaatsjes passeert en kunt genieten van schitterende uitzichten.
In Porlezza bevind zich ook een VVV kantoor waar u nog meer informatie over Porlezza en omgeving verkrijgbaar is.